Geoptimaliseerde zorgcentra leiden tot meer comfort en besparingen

In ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorgcentra is gezondheid cruciaal. De lucht- en waterkwaliteit moet goed zijn. Tegelijkertijd is overzicht op kwaliteit, verbruik en bezetting lastig te behouden met zulke grote panden. Daardoor zijn er vaak veel verbeterslagen te maken in panden voor de zorg.

Herken je deze problemen? Krijg grip op de processen rondom jouw gebouw(en) en start met optimaliseren. Start met besparen met Building Insight.

Optimalisaties voor het Erasmus MC met Building Insight

In het Erasmus Medisch Centrum maken ze nu een aantal jaar gebruik van Building Insight. Tijdens de Corona pandemie werd duidelijk dat luchtkwaliteit in binnenruimtes een rol speelt in de verspreiding van Covid-19. Nu hangen er CO2-meters in binnenruimtes om gegevens te verzamelen en te delen. Daarnaast maken zij gebruik van Building Insight modules om inzicht te krijgen in de bezetting van ruimtes en de voordelen daarvan voor het reserveren van vergaderruimtes en het aansturen van de schoonmaak. Benieuwd naar het hele verhaal?

[naar de case]

De voordelen van Building Insight voor de zorg

  • Building Insight is dé oplossing waarbij techniek en data vertaald worden naar waardevolle inzichten en acties; 
  • In één totaaloverzicht is alle data te zien en krijg je een goed beeld in welke punten of welke ruimtes het tijd is voor betering; 
  • Gebruik één of meerdere modules: van energie, schoonmaak, bezettingsgraad, tot lucht, water en mobiliteit om het maximale uit jouw gebouw te halen;
  • Building Insight is een makkelijk systeem. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het dashboard, wij doen de rest! 

Zelf besparen met inzicht in energie-, ruimte- & watergebruik

Zorgcentra zijn grootverbruikers van water en energie. Het verbruik hiervan wil je dus inzichtelijk hebben. Met Building Insight krijg je inzicht in verbruik en kun je verbruik terugdringen, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid en comfort. Bovendien worden risico’s en vervuiling van het water direct herkend, waardoor je dit snel kunt verhelpen. Veel wisselende leegstand van kamers? Krijg inzicht in bezetting en verwarm of koel enkel bij gebruik van de ruimte. Met Building Insight optimaliseer je jouw gebouwbeheer. Relevante data wordt samengevoegd in één digitaal platform waarmee we inzicht in jouw gebouw en de processen geven. Breng optimalisaties aan in je gebouw binnen handbereik.

In een vrijblijvende, korte demo nemen we samen ons dashboard door en kun je vragen stellen. Toch geen match? Geen probleem, je zit nergens aan vast! Ontdek Building Insight voor de zorg.

[Vraag de demo nu aan]

“We zochten een meter voor de luchtkwaliteit. Eenvoudig te plaatsen, met inzicht voor ons en de gebruiker, en natuurlijk met de gebruikelijke technische informatie. Met Building Insight werd die behoefte vervuld.”

Daag ons uit!

Wat is de uitdaging van jouw organisatie?

Wij zijn benieuwd wat de uitdaging van jouw organisatie is.
Neem contact op met ons op via het onderstaande contactformulier.

Wij zijn de digitale innovatiemotor van Unica!