Optimaliseer bezetting en verbruik in kantoorpanden

We hebben massaal geproefd van een andere manier van werken. We zitten niet meer elke dag op kantoor, maar werken (deels) thuis. Het gebruik en de functie van het kantoor is veranderd. Hoe worden kantoorpanden tegenwoordig daadwerkelijk gebruikt? Heb je dagelijks lege ruimtes die je wel verwarmt of koelt? Is het wekelijks druk op een bepaalde dag en kun je hierop anticiperen? 

Herken de patronen en krijg grip op de processen in en rondom je kantoorpand. Met Building Insight.

Vijf voordelen van Building Insight voor kantoorpanden

Building Insight verzamelt relevante data uit gebouwbeheersystemen, sensoren, slimme meters, toegangssystemen, weerdata en apps van smartphones; één oplossing voor alle systemen. Combineer alle modules van Building Insight om een volledig beeld te krijgen van de processen in je gebouw. Zo werken we samen naar efficiënt gebouwbeheer. 

De voordelen op een rij:

  1. Bespaar energie en water door inzicht in verbruik; 
  2. Krijg inzicht in processen en incidenten in en rondom je gebouw in één portal;
  3. Zet data en inzichten om in acties en optimalisaties voor jouw kantoorpand;
  4. Combineer inzichten van verschillende systemen om jouw pand zo optimaal mogelijk te laten werken;
  5. Werk je al samen met verschillende systemen? Wij brengen relevante informatie uit deze systemen samen, zodat hieruit nieuwe inzichten ontstaan.

Houd medewerkers vitaal en productief met Building Insight

Een gezond binnenklimaat houdt medewerkers vitaal en productief. Zaken als de temperatuur, luchtvochtigheid, het CO2-niveau en de akoestiek van een omgeving bepalen de luchtkwaliteit op kantoor. Zaken die je niet ziet, maar die wel degelijk effect hebben op mensen. Met Building Insight krijg je inzicht hierin: in één oogopslag heb je een duidelijk beeld van het binnenklimaat op jouw kantoor. Als grenswaarden overschreden worden krijg je meldingen. Zo houd jij jouw de gebruikers van je kantoorpand gezond, tevreden én productief! 

Verduurzamen van bedrijfsprocessen voor Dusseldorp BMW

Investeren in verduurzaming; voor Dusseldorp BMW is het erg belangrijk. De hightech autoshowroom met de nieuwste technologieën laat dat zien. Het probleem? “Hoe maak je data een integraal onderdeel van je bedrijfsprocessen?”

Vastgoed manager Michiel kan dankzij de samenwerking met Building Insight de laadplekken op afstand bedienen, ofwel aan- of uitzetten en storingen verhelpen. Dat scheelt energie en maakt het pand een stuk veiliger. Belangrijk met de elektrificering. Samen werken we aan verduurzaming!

[Bekijk hier het dashboard]

Optimaliseer je laadpunten en bespaar energie(kosten)

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto. Dat betekent een grote vraag naar stroom én naar efficiënt stroomgebruik bij kantoorpanden. Met Building Insight krijg je inzicht in de bezettingsgraad van je laadpalen. Zo weet je wanneer er geen ruimte meer is,  wat drukke momenten zijn, en kun je anticiperen. Bovendien ontvang je meldingen bij volle auto’s of als auto’s onnodig lang blijven staan. Met het optimaliseren van laadpalen bezetting hoef je minder te investeren in de laadinfrastructuur! 

Vraag vrijblijvend een demo aan.
Denk jij dat de inzet van Building Insight een goede stap is voor jouw kantoorpand? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. 

Wij nemen contact op en plannen samen een kort moment om je mee te nemen door ons dashboard. Toch geen match? Geen probleem, je zit nergens aan vast!

[Vraag de demo nu aan]

Daag ons uit!

Wat is de uitdaging van jouw organisatie?

Wij zijn benieuwd wat de uitdaging van jouw organisatie is.
Neem contact op met ons op via het onderstaande contactformulier.

Wij zijn de digitale innovatiemotor van Unica!