Optimaliseer jouw schoolgebouw met Building Insight

Een schone lucht in lokalen, geen defecte toiletten die te veel water verbruiken, verwarmde lokalen die ook werkelijk gebruikt worden… Met Building Insight is het geen verre wens meer, maar maak je het een realiteit binnen schoolpanden. 

Optimaliseer de processen binnen jouw schoolgebouw met Building Insight; van de luchtkwaliteit tot ruimtegebruik en energiebesparing! 

Optimaliseer je schoolgebouw met Building Insight

Met Building Insight krijg jij inzicht in de data die in en rondom jouw schoolgebouw(en) verzameld wordt en haal je het beste uit het gebouw. Ons dataplatform heeft koppelingen met de meest gebruikte oplossingen en verzamelt relevante data uit gebouwbeheersystemen. 

Met sensoren, slimme meters, toegangssystemen en meer: Building Insight is één oplossing voor alle systemen. Zo helpen we jou inzicht te krijgen in relevante thema’s als energie, temperatuur, ventilatie, waterverbruik en bezetting. Inzicht waar jij efficiënt jouw Hogeschool of Universiteit mee kunt optimaliseren!

Vijf voordelen van Building Insight voor Universiteiten en Hogescholen

Een hygiënisch, veilig, comfortabel en efficiënt gebouwbeheer is erg belangrijk, al helemaal in leeromgevingen. Building Insight voegt relevante data samen in één digitaal platform, waarmee we inzicht in jouw gebouw en de processen geven. Breng optimalisaties binnen handbereik voor jouw schoolgebouw met Building Insight.

De voordelen van Building Insight:

  1. Analyses, inzichten en incidenten overzichtelijk in één portal;
  2. Combineer verschillende modules met elkaar;
  3. Krijg inzicht in alle processen in én rond je schoolgebouw;
  4. Koppel data direct aan inzichten en acties en optimaliseer jouw schoolgebouw;
  5. Creëer een gezonde werk-, leef- en leeromgeving.

Een goed werk- en leerklimaat in lokalen met Air

Om de kwaliteit van lesgeven op scholen op niveau te houden, is schone lucht in lokalen cruciaal. Een goed binnenklimaat resulteert in betere werkomstandigheden, langere concentratie en productievere bezigheden. Voor docenten én studenten. Een goede luchtkwaliteit resulteert bovendien in minder hoofdpijn, vermoeidheid en verergering van allergieën. En daardoor in minder ziekteverzuim! Met Building Insight zorg je ervoor dat de luchtkwaliteit in jouw schoolgebouw op orde is. 

Dit doet Building Insight voor De Haagse Hogeschool

In een Smart Building zijn innovatieve technieken geïntegreerd om de werk- en leefomgeving te verbeteren. De inrichting en alle daarin toegepaste slimme technieken samen maken dat gebruikers optimaal kunnen functioneren en presteren. Zo’n gebouw ontwikkelen vraagt veel. Om studenten Facility Management hierin te helpen, gebruikt De Haagse Hogeschool een Living Lab in samenwerking met Unica Innovation Center. Met de technieken van Building Insight leren zij gebouwen te optimaliseren.

“Studenten willen allemaal fijn en duurzaam leven leren faciliteren. Met het Living Lab geven we samen studenten de praktijkomgeving om te leren hun dromen te realiseren. Met slimme en relevante data!” - Rachel Kuijlenburg, docent opleiding Facility Management.

Zelf besparen met inzicht in energie-, water- & ruimtegebruik

Krijg inzicht in het water-, energie- en ruimtegebruik van jouw school en begin met optimaliseren. Door direct inzicht bij bijvoorbeeld lekkages, onnodig energieverbruik en leegstaande ruimtes kun je gemakkelijke en snel optimaliseren en besparen. Krijg grip op de processen in en rondom jouw schoolgebouwen; maak slim gebruik van alle mogelijkheden van Building Insight!

 Denk jij dat de inzet van Building Insight een goede stap is voor jouw gebouw? Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Wij nemen contact op en plannen samen een kort moment om je mee te nemen door ons dashboard. Toch geen match? Geen probleem, je zit nergens aan vast!

 

[Vraag de demo nu aan]

“Als we willen weten hoe slim een smart building moet zijn, moeten we eerst uitzoeken wat we wel en niet zinvol kunnen meten.”

Daag ons uit!

Wat is de uitdaging van jouw organisatie?

Wij zijn benieuwd wat de uitdaging van jouw organisatie is.
Neem contact op met ons op via het onderstaande contactformulier.

Wij zijn de digitale innovatiemotor van Unica!