De toegevoegde waarde van innovatie

04-07-2022

AR zorgt onder andere voor maximale precisie bij service- en onderhoudsprocessen, hulp of afstand en sales presentaties en helpt efficiëntie te verbeteren in uitgebreide domeinen zoals opleiding, marketing en productie. 

Unica Innovation Center is de digitale innovatiemotor van Unica. In het Innovation Center houden we ons bezig met het ontwikkelen en bijhouden van innovaties. Innovaties die we kunnen doorvertalen naar toepassingen voor klanten. Het Unica Innovation Center is daarmee de ontwikkelaar van nieuwe, innovatieve concepten en de innovatiepartner voor klant en collega. 

Innovatie, wat is het en wat voegt het toe?

Je hoort het vaak, bedrijven die aangeven dat ze moeten innoveren, want: “innovatie is goed”. Hoewel wij het hiermee eens zijn, is innoveren niet zo eenvoudig als het klinkt. Want wat is innovatie nu precies, wat voegt het toe en hoe zet je innovatie in? 

Volgens ons is innovatie meer dan het bouwen van een nieuwe tool, het ontwikkelen van een nieuw product of het doorvoeren van een verandering. Innovaties lossen problemen op, voorkomen dat je problemen krijgt of bouwen mee aan het succes van bijvoorbeeld een bedrijf of organisatie. 

Bovendien is het belangrijk om te bedenken dat vernieuwen zich niet beperkt tot producten of diensten. Ook processen en de denkwijze van betrokkenen moeten veranderen. Innovatie is dus de in- en doorvoering van een nieuwe manier van werken om een verschil te maken. 

De toegevoegde waarde van innovatie en het Unica Innovation Center

Hoewel verandering van alle tijden is, verandert de (digitale) wereld van nu sneller dan ooit. Technische ontwikkelingen volgen elkaar met een hoog tempo op en het wordt steeds belangrijker om als bedrijf elke dag vernieuwend te zijn. Innovaties zijn bepalend voor het succes van vandaag en de toekomst. 

Bij het Unica Innovation Center werken wij samen met klanten, start-ups en partners aan oplossingen voor uitdagingen van nu en de toekomst. We ontwikkelen innovaties en nieuwe concepten, zonder ons te beperken tot bestaande processen en modellen. De waarde van innovaties zal keer op keer anders zijn, maar dat een innovatie verschil zal maken staat voor ons op één. 

Daag UIC uit en ontdek de meerwaarde van innovatie zelf

We zorgen ervoor dat wij met innovaties en nieuwe concepten nu én in de toekomst relevant blijven. Daarom maken we geen verbeteringen op bestaande producten, maar creëren we nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Stilstand in de sector is onze grootste vijand. Door gebruik te maken van nieuwe innovatieve technologie creëren we bij UIC nieuwe waarde op het gebied van comfort & beleving, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid. 

Welke stap wil jij zetten naar een succesvolle toekomst? Deel jouw uitdaging met ons, dan creëren we samen meer waarde voor jouw bedrijf! 

Meer nieuws

De toegevoegde waarde van innovatie

04-07-2022

Unica Innovation Center is de digitale innovatiemotor van Unica. In het Innovation Center houden we ons bezig met het ontwikkelen en bijhouden van innovaties. Innovaties die we kunnen doorvertalen naar toepassingen voor klanten. Het Unica Innovation Center is daarmee de ontwikkelaar van nieuwe, innovatieve concepten en de innovatiepartner voor klant en collega. 

Deel jouw innovatie uitdaging

02-05-2022

Unica Innovation Center ontwikkelt innovaties en nieuwe concepten zonder zich te beperken tot bestaande processen en modellen. Wat maakt het Unica Innovation Center sterk?

Feedback (2): werking in de praktijk

30-08-2022

De subjectieve beleving van gebruikers van een gebouw is eigenlijk nog belangrijker dan wat je objectief kunt meten. Want de condities kunnen op papier nog zo optimaal zijn, als de gebouwgebruiker het niet comfortabel vindt, zal hij minder tevreden zijn of minder snel terugkomen. Met de Feedback-module van het Building Insight platform ontdek je hoe gebruikers jouw gebouw ervaren en onderneem je gericht actie met de data die je verzamelt. Zo verhoog je de tevredenheid, gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten of bezoekers én voorkom je verspilling van energie. In een drieluik vertelt het Unica Innovation Center over de beleving van gebouwgebruikers. In deel 2: hoe werkt de Feedback-module in de praktijk?

Wij zijn de digitale innovatiemotor van Unica!

Ontwerp en realisatie door