Met innovaties en nieuwe concepten zorgen wij dat wij nu en in de toekomst relevant blijven. Daarbij kijken wij breder dan alleen naar de Unica-dienstverlening en focussen ons op nieuwe innovatieve oplossingen voor nieuwe problemen.

Trends en ontwikkelingen volgen wij op de voet en we experimenteren met nieuwe businessmodellen die passen in deze veranderende wereld. Wij kijken niet alleen naar het gebouw, maar ook naar de omgeving, bedrijfsprocessen en gebruikers. Wij kiezen voor een open samenwerking met klanten en derde partijen.

Door transparant en concreet te zijn kunnen wij nieuwe concepten snel implementeren in bestaande structuren. Daarmee maken wij het portfolio van Unica innovatief en toekomstbestendig.

 

Werkwijze

 

Het Unica Innovation Center is een strategische divisie van Unica Groep die zich richt op de praktische toepassing van innovatieve technologie. Wij zoeken geen betere oplossingen voor bestaande problemen, maar nieuwe oplossingen voor nieuwe problemen. Dit doen we door actieve en open samenwerkingen met klanten, partners en startups. Wij geloven dat transparantie ons beter laat innoveren. Daarbij vinden wij dat stilstand in de sector onze grootste vijand is.

Wij voeren experimenten uit en beoordelen de levensvatbaarheid van initiatieven door Proof of Concepts (PoC’s) en zijn niet bang om te falen. Ideeën kunnen niet altijd worden omgezet in succesvolle innovaties en worden vaak in een vroegtijdig stadium gestopt.