Unica Groep

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica biedt als allround technisch dienstverlener een passend antwoord op al deze technische vraagstukken. En met het netwerk van bedrijven is Unica altijd dichtbij.

Integrale dienstverlening

Unica is sterk in integrale dienstverlening. Eerst worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Vervolgens zoekt Unica een oplossing op maat waarbij opdrachtgevers kunnen rekenen op uitgebreide expertise op het gebied van onder meer energie, ICT, beveiliging, installatietechniek en projectmanagement. Uiteraard biedt Unica een geïntegreerde aanpak om te voldoen aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Duurzame samenwerking

Als allround technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar opdrachtgevers op kunnen bouwen, nu en later. Want, samen maken we de toekomst.

Unica in cijfers

  • omzet in 2019: ca. € 497 miljoen
  • aantal medewerkers: ca. 2.700
  • landelijke dekking met 25 vestigingen
  • netwerk van 9 bedrijvenclusters