Deel jouw innovatie uitdaging

02-05-2022

Door innovatie kan de toegevoegde waarde van een organisatie flink worden vergroot. Ons netwerk van bedrijven heeft veel gespecialiseerde kennis die tot innovatieve oplossingen leidt. Het Unica Innovation Center ondersteunt organisaties om de vernieuwingskracht te bundelen tot nieuwe tastbare oplossingen. 

Unica Innovation Center ontwikkelt innovaties en nieuwe concepten zonder zich te beperken tot bestaande processen en modellen. Wat maakt het Unica Innovation Center sterk?

Actieve samenwerking en nieuwe innovaties
Dit is onze kracht

Bij Unica Innovation Center zorgen we met innovaties en nieuwe concepten dat wij nu en in de toekomst relevant blijven. Door in onze samenwerkingen met klanten en derde partijen transparant en concreet te zijn, kunnen wij snel nieuwe concepten implementeren in bestaande structuren. De kracht van UIC bij ons werk zit in:

  1. Onafhankelijke waarborging van de digitale transformatie;
  2. Ontwikkeling van nieuwe innovaties en het doorvertalen daarvan naar praktische toepassingen;
  3. Actieve samenwerking met Unica divisies én externe partners en startups

Unica Innovation Center
Uitdagingen en innovaties

Ben jij benieuwd wat voor uitdagingen je met ons kunt delen? Wij helpen je om optimaal gebruik te maken van de mensen, de processen en het vastgoed van jouw organisatie. Denk aan:

  • Hoe kan ik de beleving van gebouwgebruikers verhogen op basis van data?
  • Hoe kan ik facilitaire processen optimaliseren en automatiseren met sensordata?
  • Hoe kan ik de status van mijn vastgoed en bijbehorende assets in één overzicht inzien en bijhouden?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nu en in de toekomst gegarandeerd voldoende energie tot mijn beschikking heb? 

Ook een uitdaging voor ons? Deel jouw uitdaging met ons via het contactformulier onderaan deze pagina.

Door innovatie komt de mens centraal te staan

Unica Innovation Center ondersteunt organisaties die verder willen innoveren op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen en kostenreductie. Bij al deze facetten staat één ding centraal: en dat is de mens. Werkomgevingen moeten gezond, prettig, functioneel en efficiënt zijn ingericht, zodat de mens centraal komt te staan. 

Bij het realiseren van dit streven, ondervindt elke organisatie uitdagingen. Gelukkig worden wij juist blij en enthousiast van uitdagingen. Vooral omdat deze uitdagingen vaak mooie resultaten opleveren, zoals:

  • Comfort verbetering bij Fashion for Good
  • Vernieuwend onderwijs bij de Haagse Hogeschool
  • Optimalisatie van de beleving bij het DeLaMar theater

Samen kijken wij waar jullie innovatiepotentieel ligt en welke oplossing geschikt is!

Meer nieuws

De toegevoegde waarde van innovatie

04-07-2022

Unica Innovation Center is de digitale innovatiemotor van Unica. In het Innovation Center houden we ons bezig met het ontwikkelen en bijhouden van innovaties. Innovaties die we kunnen doorvertalen naar toepassingen voor klanten. Het Unica Innovation Center is daarmee de ontwikkelaar van nieuwe, innovatieve concepten en de innovatiepartner voor klant en collega. 

Deel jouw innovatie uitdaging

02-05-2022

Unica Innovation Center ontwikkelt innovaties en nieuwe concepten zonder zich te beperken tot bestaande processen en modellen. Wat maakt het Unica Innovation Center sterk?

Feedback (2): werking in de praktijk

30-08-2022

De subjectieve beleving van gebruikers van een gebouw is eigenlijk nog belangrijker dan wat je objectief kunt meten. Want de condities kunnen op papier nog zo optimaal zijn, als de gebouwgebruiker het niet comfortabel vindt, zal hij minder tevreden zijn of minder snel terugkomen. Met de Feedback-module van het Building Insight platform ontdek je hoe gebruikers jouw gebouw ervaren en onderneem je gericht actie met de data die je verzamelt. Zo verhoog je de tevredenheid, gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten of bezoekers én voorkom je verspilling van energie. In een drieluik vertelt het Unica Innovation Center over de beleving van gebouwgebruikers. In deel 2: hoe werkt de Feedback-module in de praktijk?

Wij zijn de digitale innovatiemotor van Unica!

Ontwerp en realisatie door